Get started with document creation

Lite

Billed annually from

€ 350

/month

Basic functions

Integrations

Support

Professional

Billed annually from

€ 750

/month

Basic functions

Integrations

Support

Enterprise

Customised solution

Tailor-made price

Basic functions

Integrations

Support

JuriBlox Privacy is the solution for DPO's

JuriBlox Privacy

Take the next step in simple privacy administration

from

€99,-

/maand

100+ satisfied customers

Find out how JuriBlox can automate your processes

Frequently asked questions

Wat zijn de voordelen van JuriBlox?

Met zowel juridische als technische expertise, begrijpen we bij JuriBlox als geen ander de uitdagingen waarmee organisaties van alle groottes te maken hebben op het gebied van documentatie. Daarom bieden we niet alleen hoogwaardige software, maar ook ondersteuning en expertise op het gebied van procesautomatisering.

Welke type documenten kan ik met JuriBlox opstellen?

Met onze krachtige template builder kunnen vrijwel alle documenten die regelmatig voor jouw organisatie nodig zijn, geautomatiseerd opgesteld worden. Onze implementatiespecialisten vertalen alle verschillende varianten van jouw document naar één efficiënte en overzichtelijke vragenlijst. Of het nu gaat om een overeenkomst, brief of advies, al deze documenten kun je maken met ons platform.

Ik heb zelf niet de capaciteit om een nieuwe tool te implementeren, wat nu?

JuriBlox biedt klanten een complete ontzorging aan. Dit omvat alles van gebruikerstrainingen tot een volledige technische implementatie. Onze legal tech specialisten staan klaar om jouw organisatie te helpen bij het automatiseren van alle document processen.

Kan ik met JuriBlox mijn contracten bewaren en beheren?

Ja, in JuriBlox kun je eenvoudig je contracten genereren, verschillende versies inzichtelijk beheren en opslaan voor archivering. Voor uitgebreide functies zoals analyse en efficiënte opvolging, integreren wij met contract lifecycle management diensten zoals Contractify.

Integreren jullie ook met mijn huidige systemen?

JuriBlox biedt uitgebreide integratiemogelijkheden en werkt samen met verscheidene juridische software- en dienstverleners. Bekijk onze volledige lijst met partners hier. Als jouw huidige dienstverlener nog niet is opgenomen in ons overzicht, neem dan contact op voor meer informatie over de maatwerk mogelijkheden.

Waar wordt mijn data opgeslagen?

Alle data van JuriBlox wordt opgeslagen in Nederland, met versleutelde back-ups in een apart datacentrum. Daarnaast is JuriBlox ISO27001 gecertificeerd, waardoor we jaarlijks beoordeeld worden op ons beveiligingsbeleid.

This is a staging environment