Menu

Vacatures

Webdeveloper (M/V, fulltime)

Als webdeveloper ben je verantwoordelijk voor de (door)ontwikkeling van onze dienst (zowel aan de front-end als de back-end). Je zal onder andere nieuwe functionaliteiten opzetten en ontwikkelen, maakt analyses aan de hand van het gebruik van de dienst en past daar de dienst op aan.

Lees meer

(Juridisch) Sales Consultant M/V

Als sales consultant geef je ondersteuning aan de accountmanager. Je gaat onder andere op bezoek bij (potentiƫle) klanten voor het geven van een demonstratie van onze dienst, maakt passende offertes en volgt deze op.

Lees meer

Marketeer (M/V, fulltime)

Als marketeer ben je verantwoordelijk voor de (online) zichtbaarheid van JuriBlox en zusterbedrijf JuriDox. Je zet marketingplannen op en werkt deze uit. Daarnaast zal je nationale en internationale AdWords-campagnes inrichten, houd je onze websites up-to-date en zorg je voor de juiste content.

Lees meer

(Juridische) Content Manager (M/V, fulltime)

Als content manager ben je verantwoordelijk voor de (juridische) inhoud van onze dienst. Je houdt het overzicht over de bestaande content, gaat opzoek naar relevante nieuwe documenten en adviezen en verwerkt deze in onze dienst.

Lees meer